Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Fonbet

Stelios
23 Αυγούστου, 2024
129 Προβολές
Μάντσεστερ Σίτι - Ίπσουιτς, στοίχημα, πρόβλεψη

Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς: Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ίπσουιτς για τη 2η αγωνιστική της Premier League το απόγευμα του Σαββάτου, με το φαβορί να είναι ξεκάθαρο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι κυρίαρχη τα τελευταία χρόνια στην Αγγλία. Από την άλλη, η Ίπσουιτς καλείται να τα βάλει απέναντι στο μεγαθήριο αμέσως μετά την άνοδό της από την Championship.

Να συνεχίσει όπως ξεκίνησε η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε τη χρονιά με τη… φόρα που την τελείωσε πέρυσι. Έκανε το διπλό μέσα στην Τσέλσι, δείχνοντας ότι και φέτος θα είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα παραμένει πολύ καλά δουλεμένη και ο Χάλαντ δείχνει να είναι σε φόρμα, με το 0-2 να είναι πάντως κάπως τιμητικό για τους φιλοξενούμενους. Σε κάποιες στιγμές έδειξαν ευάλωτοι αμυντικά. Ωστόσο, η Τσέλσι δεν κατάφερε να σκοράρει στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν, αν και είχαν περισσότερα xGoals στο ματς (για όσους πιστεύουν ότι αυτό το στατιστικό έχει σημασία).

Στην πρώτη της παράσταση φέτος απέναντι στο κοινό της, η Σίτι θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τους φίλους της με πολλά γκολ. Βεβαίως, θέλει και να δώσει υποσχέσεις για την εξέλιξη της χρονιάς. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις έχουμε διαπιστώσει πως η Σίτυ δύσκολα φρενάρει, μοιράζοντας πεντάρες κι εξάρες σε ομάδες που θα παίξουν με αφέλεια. Μένει να δούμε πως θα διαχειριστούν το ματς οι φιλοξενούμενοι.

Από νωρίς στα… βαθιά η Ίπσουιτς

Κανείς δεν θα κατηγορήσει την Ίπσουιτς αν χάσει στο Έτιχαντ, ακόμα και αν αυτό γίνει με διαφορά τριών ή τεσσάρων τερμάτων. Η μετάβαση από την Championship στην Premier League μόνο εύκολη δεν είναι. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα των φιλοξενούμενων κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Στην πρώτη αγωνιστική έχασαν με 0-2 από τη Λίβερπουλ. Γενικότερα, στο ματς δεν άξιζαν κάτι περισσότερο. Τίποτα από την απόδοση απέναντι στους Reds μπορεί να είναι ελπιδοφόρο απέναντι στους Πολίτες. Οι γηπεδούχοι απλά θέλουν να τελειώσουν το ματς με συνοπτικές διαδικασίες.

Παράλληλα, είναι αναμενόμενο οι φιλοξενούμενοι να δώσουν βαρύτητα στα επόμενα ματς, αφού αντιμετωπίζουν την Τετάρτη τη Γουίμπλεντον για το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ το ματς της τρίτης αγωνιστικής απέναντι στη Φούλαμ ίσως κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Μάντσεστερ Σίτι – Ίπσουιτς στη Fonbet

Δεν είναι ιδιαιτέρως δύσκολο να προβλέψουμε πως θα πάει το ματς. Η Σίτι θα έχει την κατοχή και η Ίπσουιτς θα μείνει πίσω, προσπαθώντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Σημείο κλειδί είναι ποιος θα σκοράρει πρώτος, όμως πιστεύω πως είναι καλύτερο να αποφύγουμε τα γκολ και τα πιθανά χάντικαπ για τη Σίτι. Μπορούμε να κεφαλαιοποιήσουμε το ματς με πιο αξιόλογα σημεία.Μάντσεστερ Σίτι - Ίπσουιτς, στοίχημα, πρόβλεψη

Η κυριαρχία της Σίτι με την κατοχή είναι κάτι που όλες οι ομάδες περιμένουν. Λίγες όμως μπορούν να τη διαχειριστούν με ψυχραιμία. Δεν είναι απίθανο η Ίπσουιτς να πάει το ματς στην ένταση, κάτι που θα δώσει τόσο φάουλ, όσο και κίτρινες κάρτες και γενικό “χαμό” στον αγώνα. Βρίσκουμε το over 2.5 στις συνολικές κάρτες στο 1.73 στη Fonbet. Είναι μια απόδοση που μοιάζει value για κάθε ποδοσφαιρικό ματς. Άλλωστε, η Ίπσουιτς έπαιξε δυνατά απέναντι και στη Λίβερπουλ, όπου αντίκρυσε 3 κάρτες από μόνη της. Οι δύο από αυτές ήταν σε επιθετικούς, κάτι που είναι ενδεικτικό της έντονης πίεσης από την πρώτη γραμμή άμυνας της ομάδας.

Παραμένοντας στην ένταση του ματς, έχοντας όμως υπόψη τον έλεγχο που θα προσπαθήσει να διατηρήσει η Σίτι, προκύπτει ένα ενδιαφέρον combo σημείο ως fun bet στη Fonbet. Ζητάμε από την Ίπσουιτς να έχει δύο παραπάνω φάουλ από τη Σίτυ και το σύνολο των παραβάσεων να είναι κάτω από 19. Η απόδοση του 3.35 δείχνει και εκείνη αρκετά δελεαστική, αν το ματς πάει όπως το περιμένουμε.

Προβλέψεις Fonbet

Over 2.5 Κάρτες | 1.73✅️


Fun Bet: Ίπσουιτς -1.5 Φάουλ & Under 18.5 Φάουλ | 3.35✅️Μάντσεστερ Σίτι - Ίπσουιτς, στοίχημα, πρόβλεψη

Το ματς ξεκινάει στις 17:00 το Σάββατο 23/8 και μπορείτε να ποντάρετε στη Fonbet!

Συγγραφέας Stelios