Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Bet365

Stelios
22 Σεπτεμβρίου, 2024
136 Προβολές
μάντσεστερ σίτι-άρσεναλ, πρέμιερ λιγκ, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ: Μεγάλο ματς έχουμε στο Έτιχαντ το απόγευμα της Κυριακής, αφού η Άρσεναλ θα κοντραριστεί με την Σίτυ στο Μάντσεστερ. Πρόκειται για τις δύο ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την φετινή Πρέμιερ Λιγκ, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να έχει το πάνω χέρι, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Το ντέρμπι των δύο είναι αρκετά νωρίς στην αγωνιστική περίοδο, οπότε δύσκολα θα κρίνει το πρωτάθλημα όταν η μπάλα “καίει”. Ωστόσο, σημαίνει πολλά για την ψυχολογία των δύο ομάδων, που πιθανότατα θα είναι κοντά στη βαθμολογία μέχρι το τέλος.

Χωρίς… φρένα στο πρωτάθλημα η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει στο πρωτάθλημα όπως σταμάτησε πέρσι, με μία ομοιογενή ομάδα που μπαίνει ως κυρίαρχη σε κάθε ματς. Μέχρι τώρα έχει κάνει το 4/4 στις πρώτες αγωνιστικές, με τη νίκη στην πρεμιέρα στο Λονδίνο επί της Τσέλσι να ξεχωρίζει. Ωστόσο, το ματς απέναντι στην Άρσεναλ μόνο εύκολο δεν δείχνει.

Η Σίτι έρχεται πάντως από την ισοπαλία 0-0 στο Σαν Σίρο απέναντι στην Ίντερ, σε ένα ματς που οι “πολίτες” είχαν τον έλεγχο του ματς, όμως δεν κατάφεραν να διασπάσουν αποτελεσματικά την άμυνα των Ιταλών. Παρά την κούραση, δεν αναμένουμε σημαντικές αλλαγές στη διάταξη. Θα απουσιάζει σίγουρα ο Ακέ λόγω τραυματισμού, ενώ με αγωνία περιμένουν στην ομάδα την κατάσταση του Ντε Μπρούινε. Πάντως, ο Χάαλαντ θα είναι διαθέσιμος, όπως και οι Μπερνάρντο Σίλβα και Ρόντρι, που δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση φέτος.

Χωρίς φόβο η Άρσεναλ

Ο Αρτέτα έχει καταφέρει να φτιάξει μία ομάδα με μέταλλο και να δώσει στην Άρσεναλ την προσωπικότητα που της έλειπε. Έτσι, η ομάδα έφτασε πέρσι κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου, ενώ έχει γενικότερα ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, αποφεύγοντας τις συχνές και επιπόλαιες γκέλες από το παρελθόν.

Ωστόσο, το ντέρμπι απαιτεί πολλή συγκέντρωση και προσήλωση στην άμυνα, κάτι που η ομάδα δείχνει να έχει καταφέρει. Είναι σπάνιο φαινόμενο να έχει μια ομάδα -και ειδικά η Άρσεναλ- τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς over 2.5. Η νίκη στο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ έδειξε τη σφιχτή πλευρά της Άρσεναλ. Έχει γίνει ομάδα, που μπορεί να παίξει για το αποτέλεσμα. Μόνο έτσι θα καταφέρει πιθανότατα να διεκδικήσει κάτι από το ματς στο Έτιχαντ. Άλλωστε, κατάφερε να κρατήσει και την Σίτι στο 0-0 στην τελευταία επίσκεψη στο Μάντσεστερ πριν από λίγους μήνες.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ  στη Bet365

Η εικόνα του ματς δείχνει κάπως προδιαγεγραμμένη. Η Σίτυ να προσπαθεί να διατηρήσει την κατοχή και την Άρσεναλ να επιδιώκει αποτελεσματική αμυντική λειτουργία. Θα ήταν ωραίο να έχουμε ένα συναρπαστικό ματς το απόγευμα του Σαββάτου, όμως το πιθανότερο είναι πως ο Αρτέτα θα προσπαθήσει να το αποφύγει. Ξέρει πολύ καλά πως αν η Άρσεναλ δεχτεί πρώτη γκολ, θα πρέπει να πιέσει το επίμονο passing game των γηπεδούχων με μεγάλο ρίσκο στην άμυνά του.

Έτσι, θα επιλέξουμε το under 14.5 σουτ της Σίτι στο ματς στην Bet365. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα αποφεύγει τις επιπόλαιες τελικές, προσπαθώντας να βρει τις ιδανικές συνθήκες για μια τελική προσπάθεια. Παράλληλα, η Άρσεναλ θα προσπαθήσει να κλείσει τους διαδρόμους. Ελπίζουμε απλά να μην υπάρχει πολύ νωρίς κάποιο γκολ που θα ανοίξει το ματς.μάντσεστερ σίτι-άρσεναλ, πρέμιερ λιγκ, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Παραμένουμε στη στοιχηματική της Bet365, που έχει εντυπωσιακό αριθμό αγορών για fun bet για τα ματς της Premier League. Θα επιλέξουμε δύο σουτ του Σάκα, ο οποίος είναι αρκετά δραστήριος και θα πάρει πρωτοβουλίες στο ματς, αλλά και τουλάχιστον δύο κάρτες για κάθε ομάδα σε ένα ματς που σίγουρα θα έχει ένταση. Το βρίσκουμε σε απόδοση 3.81.

Προβλέψεις Bet365 για το Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ

Under 14.5 Σουτ Μάντσεστερ Σίτι | 1.9

Fun Bet Bet Builder: Over 1.5 Σουτ Σάκα & 2+ Κάρτες για κάθε ομάδα | 3.81

μάντσεστερ σίτι-άρσεναλ, πρέμιερ λιγκ, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Συγγραφέας Stelios