Λυών-Μαρσέιγ: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Betsson

Stelios
22 Σεπτεμβρίου, 2024
210 Προβολές
λυών-μαρσέιγ, στοίχημα, προβλέψεις, προγνωστικα

Λυών-Μαρσέιγ: Η 5η αγωνιστική της Ligue 1 βρίσκει τη Μαρσέιγ να επισκέπτεται τη Λυών σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της ημέρας. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει πολύ διαφορετικό ξεκίνημα στη σεζόν, ενώ ούτως ή άλλως έχουν και διαφορετικούς στόχους για φέτος.

Ψάχνει σταθερότητα στο βαρύ πρόγραμμα η Λυών

Η Λυών δεν είναι η ομάδα που γνωρίζαμε τα τελευταία χρόνια, έχοντας σε μεγάλο βαθμό χάσει την ισχυρή της προσωπικότητα. Πλέον, κάθε ματς αποτελεί μια πρόκληση στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τους γηπεδούχους στο ματς με τη Μαρσέιγ να έρχονται μετά από μόλις μία νίκη σε τέσσερα ματς. Συνολικά τέσσερις βαθμοί μόνο αποτυχία μπορούν να θεωρηθούν για τη Λυών, που και πέρσι είχε ξεκινήσει απογοητευτικά τη σεζόν, όμως στο τέλος της έκανε μια εντυπωσιακή αντεπίθεση, εξασφαλίζοντας την έξοδο στην Ευρώπη.

Η ομάδα δείχνει να πονάει στην άμυνα, δεχόμενη 9 τέρματα στα πρώτα τρία ματς, ενώ έρχεται από την ισοπαλία 0-0 στην έδρα της Λανς. Το πρόγραμμα παραμένει βαρύ, πάντως, αφού ξεκινούν τα συνεχόμενα ματς για το Europa League. Υπάρχει ένα δύσκολο δωδεκαήμερο με παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό και τη Ρέιντζερς στην Ευρώπη, αλλά και απέναντι στη σκληροτράχηλη Τουλούζ για το πρωτάθλημα.

Υπάρχουν οι προσωπικότητες, που μπορούν να φανούν σε ένα δύσκολο ματς σαν το σημερινό, όπως οι Λακαζέτ, Τολισό και Μάτις, ωστόσο η ανησυχία αφορά κυρίως στην αμυντική λειτουργία.

Όλο και πιο δεμένη η Μαρσέιγ

Η Μαρσέιγ θέλει το “διπλό” στο Groupama Stadium, ώστε να βρεθεί στην πρώτη θέση μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία γκέλαρε απέναντι στη Ρεμς το βράδυ του Σαββάτου. Μετά από χρόνια η ομάδα δείχνει ικανή να μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα, έχοντας χτίσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Οι νέες προσθήκες δείχνουν να έχουν ενταχθεί αρκετά γρήγορα στο κλίμα της ομάδα, με τον Ραμπιό να ενισχύει ακόμα περισσότερο το κέντρο της ομάδας. Οι Γκρίνγουντ και Χόιμπιεργκ έχουν βοηθήσει σημαντικά μέχρι τώρα, ενώ και οι Χαρίτ και Λουίς Ενρίκε ξεχωρίζουν.

Η περσινή αποτυχία με τη μη έξοδο στην Ευρώπη πλήγωσε την ομάδα του γαλλικού νότου, η οποία έχει φέτος το περιθώριο να προσπαθήσει για το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα. Όπως ανέφερε και ο πρόεδρος, άλλωστε, η ομάδα έχει μπει σε νέα φάση με πλάνο τριετίας, κάτι που προέκυψε και από τις φετινές προσθήκες κάποιων αξιόλογων νεαρών παικτών.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Λυών-Μαρσέιγ στη Betsson

Η Μαρσέιγ είναι το φαβορί στο σημερινό ματς, με το διπλό να έχει αρκετά καλή απόδοση στο 2.33 στη Betsson. Ωστόσο, θα το αποφύγουμε ως το βασικό μας ποντάρισμα, αφού η Λυών δείχνει αρκετά απρόβλεπτη για να την προτιμήσουμε σε κάποιο σημείο. Έτσι, θα κινηθούμε στο over 1.5 γκολ της Μαρσέιγ, που έχει δείξει συνέπεια στην επίθεση, ακόμα και αν οι φορ της δεν είναι ακόμα σε τέλεια φόρμα. Το συναντάμε στο 1.95 στη Betsson. Παράλληλα, η άμυνα της Λυών μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο ανασφαλής από τα πρώτα παιχνίδια που είδαμε φέτος στη Ligue 1.λυών-μαρσέιγ, στοίχημα, προβλέψεις, προγνωστικα

Το διπλό μπορούμε να το επιλέξουμε σε ένα bet builder, υπολογίζοντας πως το ματς θα ανοίξει από νωρίς, οπότε και θα έχει γκολ και στα δύο ημίχρονα. Η απόδοση που προκύπτει από το bet builder στη Betsson φτάνει το 3.56.

Προσφέρει Betsson για το Λυών-Μαρσέιγ

Over 1.5 γκολ Μαρσέιγ | 1.95✅

Bet Builder: Νίκη Μαρσέιγ✅ & γκολ και στα δύο ημίχρονα | 3.56λυών-μαρσέιγ, στοίχημα, προβλέψεις, προγνωστικα

Μπορείτε να δείτε όλες τις επιλογές στοιχηματισμού στη Betsson στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/betsson/.

Συγγραφέας Stelios