Λανς-Παναθηναϊκός: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Stoiximan

Stelios
21 Αυγούστου, 2024
96 Προβολές
lens panathinaikos, λανς-παναθηναικος, στοιχημα

Λανς-Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λανς στη Γαλλία για τη φάση των playoff για το Europa Conference League. Είναι η τελευταία ευκαιρία για παραμονή στην Ευρώπη, αφού έχει προηγηθεί ο αποκλεισμός από τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Europa League. Αντιθέτως, η Λανς, τερματίζοντας έβδομη πέρσι στην Ligue 1, βρέθηκε απευθείας στα playoff του Conference.

Αμέσως στα… βαθιά η Λανς

Η Λανς είναι μια από τις λίγες ομάδες, που θα παίξει το πρώτο της επίσημο ματς στην Ευρώπη από την τελευταία φάση των προκριματικών του Conference League. Οι περισσότερες από αυτές που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο έχουν αρκετά ματς στην πλάτη τους, με τον Παναθηναϊκό για παράδειγμα να έχει δώσει ήδη τέσσερα ματς στην Ευρώπη.

Έτσι, μόλις το δεύτερο ματς στη σεζόν για τους Γάλλος θα κρίνει πολλά για την εξέλιξη της χρονιάς και την ευρωπαϊκή μοίρα της ομάδας.

Το μόνο επίσημο ματς της Λανς για τη φετινή σεζόν ήταν εκείνο του Σαββατοκύριακου για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1. Η αποστολή στην Ανζέ δεν ήταν εύκολη, με τη Λανς πάντως να καταφέρνει να φύγει με το 0-1. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η γαλλική ομάδα είχε κάποια θετικά αποτελέσματα σε δυνατά φιλικά, αφού ξεχωρίζουμε το 2-2 απέναντι στη Λεβερκούζεν και το 3-0 με τη Λέστερ. Ωστόσο, τα επίσημα ματς είναι πολύ διαφορετική υπόθεση και παραμένει άγνωστο αν η ομάδα θα μπει με φουλ ρυθμό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, η πορεία του ματς δείχνει να εξαρτάται ακόμα περισσότερο στην απόδοση των πράσινων.

Κάντο όπως με τον Άγιαξ

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα εξέλιξη της σεζόν. Κατάφερε να περάσει με δύο νίκες και συνολικό 6-1 να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπότεβ Πλόβντιβ, όμως η κληρωτίδα δεν του έκανε το χατίρι. Το εμπόδιο του Άγιαξ ήταν ικανό να τον σταματήσει από την πορεία προς τα playoff του Europa League, ακόμα και αν η ομάδα του Αλόνσο κατάφερε να ισοφαρίσει το 0-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ, νικώντας με 0-1 στο Άμστερνταμ. Ο αποκλεισμός στα πέναλτι άφησε με πίκρα το τριφύλλι, που πλέον καλείται να τα δώσει όλα για την παραμονή στην Ευρώπη. Η κλήρωση απέναντι στη Λανς μόνο εύκολη δεν είναι.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έρχεται και από μια τραγική πρεμιέρα για την ελληνική Super League, αφού έχασε με 0-1 στην έδρα του από τον Αστέρα Τρίπολης. Θα φορέσει η ομάδα του Αλόνσο το… ευρωπαϊκό της κοστούμι απέναντι στους Γάλλους;

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Λανς-Παναθηναϊκός στη Stoiximan

Όλα δείχνουν ότι η απόδοση του Παναθηναϊκού θα επηρεάσει σημαντικά το σημερινό ματς, αφού ο ρυθμός απουσιάζει από τους Γάλλους. Ωστόσο, παίκτες όπως οι Νζολά, Ντιαλό και Φρανκόφσκι δεν συγχωρούν, οπότε οι πράσινοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Αν παίξει με τη συγκέντρωση που είχε στον Άγιαξ, ο Παναθηναϊκός σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα, πάντως, που υπερέχει σε ταλέντο, ατομική ποιότητα και ταχύτητα.

Στο πλαίσιο αυτό και έχοντας υπόψη τα τελευταία ματς των δύο ομάδων, θα πιστέψουμε σε ένα “σβηστό” ματς, δεδομένου πως ο Αλόνσο θα μπλοκάρει τις αντεπιθέσεις της Λανς και θα πάει το ματς στο γκολ. Έτσι, επιλέγουμε το under 2.5, που το βρίσκουμε στο 1.82 στην πλατφόρμα της Stoiximan.

Παράλληλα, με τη Λανς να είναι μια πιο σοφτ ομάδα, που βασίζεται στην ταχύτητα, αναμένουμε ο Παναθηναϊκός να παίξει με δύναμη για να σταματήσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές των Γάλλων. Εδώ μπορούμε να βρούμε και κάποιο fun bet σε υψηλότερη απόδοση, όπως το 3.05 για να φτάσει πρώτος ο Παναθηναϊκός στις 4 κάρτες.lens panathinaikos, λανς-παναθηναικος, στοιχημα

Προβλέψεις Stoiximan

Under 2.5 γκολ | 1.82


Fun Bet: Παναθηναϊκός πρώτος στις 4 κάρτες | 3.05

lens panathinaikos, λανς-παναθηναικος, στοιχημα

Συγγραφέας Stelios