Λαμία-Καλλιθέα: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Fonbet

Stelios
14 Σεπτεμβρίου, 2024
45 Προβολές
λαμία-καλλιθέα, στοίχημα, προβλέψεις, προγνώσεις

Λαμία-Καλλιθέα: Η 4η αγωνιστική της ελληνικής Super League ξεκινάει με την αναμέτρηση της Λαμίας με την Καλλιθέα. Δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους, έχοντας όμως δείξει και διαφορετικό πρόσωπο κατά τις πρώτες αγωνιστικές. Φρέσκες μετά τη διακοπή, θα μπουν και οι δύο με θέληση για τη νίκη, ώστε να πάρουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στον φετινό “μαραθώνιο” με τα εναλλακτικά playoffs.

Καλά βαθμολογικά, αλλά μέτρια στο γήπεδο η Λαμία

Η Λαμία δεν μπορεί να είναι παρά ευχαριστημένη από τη συλλογή βαθμών της από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στην Super League. Άλλωστε είχε δύο πολύ δύσκολα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, καταφέρνοντας να πάρει την ισοπαλία από την Ένωση μέσα στην OPAP Arena. Έπειτα, κέρδισε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό. Ήταν καλή όμως; Όχι ιδιαίτερα… Η ισοπαλία με την ΑΕΚ ήρθε κυρίως λόγω της αδυναμίας των γηπεδούχων να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, αφού είχαν συνολικά 30 τελικές! Η νίκη στο Αγρίνιο ήρθε σχετικά δύσκολα με 0-1 κι ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο ήδη από το 13’.

Γενικότερα, η Λαμία δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη της περσινής ομάδας παρά την καλή φετινή της αρχή, τουλάχιστον από βαθμολογικής άποψης. Η απουσία του Τσιλούλη, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών πέρσι, δείχνει να επηρεάζει αρκετά τη ζωντάνια της ομάδας στην επίθεση.

Να κεφαλαιοποιήσει την απόδοσή της προσπαθεί η Καλλιθέα

Αν και βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία με μόλις 2 βαθμούς σε τρία ματς, η ομάδα της Καλλιθέας κοιτάζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Αυτό οφείλεται 100% στην απόδοση της ομάδας, που εντυπωσίασε ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά η ομάδα του Ντονάτι είναι εκείνη που θα πρέπει να νιώθει αδικημένη στο ματς της Λεωφόρου, αφού κατάφερε να δημιουργήσει 26 τελικές και να έχει 9 κόρνερ απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα. Ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, ενώ είχε περιθώριο τόσο να μεγαλώσει το προβάδισμα, όσο και να πάρει τη νίκη μετά την ισοφάριση.

Η ανάπτυξη και το στρωτό ποδόσφαιρο της Καλλιθέας έχουν εντυπωσιάσει τους ποδοσφαιρόφιλους στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται κι εκείνος στο Γ. Καραϊσκάκης, επικρατώντας όμως τελικά με 2-1. Αν δείχνει ανταγωνιστική απέναντι στους μεγάλους, είναι πρόκληση να δούμε την Καλλιθέα απέναντι σε μια ομάδα παρόμοιας δυναμικότητας. Στην πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό, πάντως, δυσκολεύτηκε αρκετά και δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το 0-0.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Λαμία-Καλλιθέα στη Fonbet

Ο ενθουσιασμός της ομάδας και η “αδικία” της βαθμολογίας με την Καλλιθέα μας καθοδηγούν στο σημερινό ποντάρισμα. Η Καλλιθέα έχει δείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει φάσεις, ενώ η Λαμία ότι είναι ευάλωτη στην άμυνα. Μάλιστα, η Λαμία έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 11 εντός έδρας ματς της! Έτσι, εξετάζοντας το κουπόνι της Fonbet, βρίσκουμε σε καλή απόδοση τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων. Το over 1.5 γκολ της Καλλιθέας δίνει 3.70, όμως καλύτερα να κινηθούμε στο over 1 γκολ του 2.40 στη Fonbet, ώστε να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω σε περίπτωση που η ομάδα μείνει στο ένα γκολ.

Αναμένουμε το ματς να έχει αρκετή ένταση, κάτι που θα αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο και στον πειθαρχικό έλεγχο. Άλλωστε, σε τρία ματς η Λαμία έχει 13 κίτρινες κάρτες και η Καλλιθέα 12! Πρόκειται για ομάδες που δεν επιτρέπουν στον αντίπαλο να πλησιάσει, ενώ κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Σε κάθε ματς υπήρχαν εντάσεις και κίτρινες για διαπληκτισμούς. Είναι πιθανό να δούμε και κόκκινη στο ματς, που μετράει επιπλέον στη Stoiximan. Ένας παίκτης μπορεί να έχει έως και 3 κάρτες, αν πάρει δύο κίτρινες και κόκκινη, ενώ η απευθείας κόκκινη μετράει ως 2 κάρτες.

Ο διαιτητής Παπαπέτρου δείχνει ότι δεν διστάζει να εφαρμόσει τους κανονισμούς, μοιράζοντας 7 κάρτες στο ματς του Βόλου στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα. Έτσι, μπορούμε να τολμήσουμε στο over 8.5 κίτρινες κάρτες στο 4.05 απόδοση στη Stoiximan και να περιμένουμε ένα ματς… ροντέο για το fun bet μας.λαμία-καλλιθέα, στοίχημα, προβλέψεις, προγνώσεις

Προβλέψεις Stoiximan για το Λαμία-Καλλιθέα

Καλλιθέα Over 1 γκολ | 2.40 στη Fonbet

(UPDATE: Από το μεσημέρι του Σαββάτου η απόδοση έχει πέσει στο 1.73…)


Fun Bet: Over 8.5 κάρτες | 4.05 στη Stoiximan

Παίξτε το Λαμία-Καλλιθέα και άλλα συναρπαστικά ματς στη Stoiximan!

Συγγραφέας Stelios