Κατανόηση των πονταρίσματων στο χόκεϊ επί πάγου

Hary
13 Ιανουαρίου, 2024
171 Προβολές
χόκεϊ επί πάγου, στοίχημα, ποντάρισμα, αθλητικό στοίχημα

Το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα από τα πιο απαιτητικά σωματικά αθλήματα που προσφέρει πλούσιο θέαμα και υψηλά κέρδη στο στοίχημα. Ο γρήγορος χαρακτήρας του παιχνιδιού συναρπάζει.

Οι παίκτες κάνουν πατινάζ σε υψηλές ταχύτητες και παίρνουν αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτό δημιουργεί ενθουσιασμό σε φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και αποτελεί ένα δημοφιλές άθλημα για στοιχήματα. Συναρπάζει τόσο τους έμπειρους, όσο και για τους αρχάριους παίκτες.

Αν και είναι ένα άθλημα όχι τόσο γνωστό στην Ελλάδα λόγω καιρού, πρόσφατα προκαλεί το ενδιαφέρον της στοιχηματικής αγοράς όλο και περισσότερο. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε το στοίχημα στο χόκεϊ επί πάγου και να έχετε επιτυχία.

Δημοφιλή στοιχήματα στο χόκεϊ επί πάγου

Υπάρχουν διάφοροι τύποι στοιχημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν στο χόκεϊ επί πάγου. Έτσι, το καθιστούν ελκυστικό παιχνίδι για όσους αναζητούν να δοκιμάσουν τις γνώσεις και την τύχη τους. Τα πιο συνηθισμένα στοιχήματα στο χόκεϊ επί πάγου είναι:

  • Νικητής αγώνα: Το πιο απλό στοίχημα που προβλέπει ποια ομάδα θα κερδίσει τον αγώνα.
  • Χάντικαπ: Αυτό το στοίχημα δίνει σε μια ομάδα ένα φανταστικό πλεονέκτημα ή μειονέκτημα γκολ πριν από τον αγώνα. Για παράδειγμα, ένα στοίχημα με χάντικαπ +1,5 για την ομάδα Α σημαίνει ότι η ομάδα Α πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ ή περισσότερα για να κερδίσει το στοίχημα.
  • Περισσότερα/Λιγότερα γκολ: Προβλέψτε αν ο συνολικός αριθμός γκολ στον αγώνα θα είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από μια καθορισμένη τιμή.
  • Σειρά γκολ: Αυτό το στοίχημα προβλέπει αν μια ομάδα θα σκοράρει μια σειρά από γκολ χωρίς να δέχεται γκολ από την αντίπαλη ομάδα. Για παράδειγμα, ένα στοίχημα σε σειρά γκολ 2-0 για την ομάδα Α σημαίνει ότι η ομάδα Α πρέπει να σκοράρει δύο γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα γκολ από την αντίπαλη ομάδα για να κερδίσει το στοίχημα.
  • Συνολικός αριθμός πόντων: Εδώ καλείστε να στοιχηματίσετε αν ο συνολικός αριθμός πόντων στον αγώνα θα είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από μια καθορισμένη τιμή. Ένα πόντος στο χόκεϊ επί πάγου είναι ένα γκολ ή μια ασίστ.
  • Πρωταθλητής: Αυτό το στοίχημα προβλέπει ποια ομάδα θα κερδίσει το πρωτάθλημα σε μια χώρα.

χόκεϊ επί πάγου, στοίχημα, ποντάρισμα, αθλητικό στοίχημα

Άλλα στοιχήματα

Εκτός από αυτά τα συνηθισμένα στοιχήματα, υπάρχουν και άλλα πιο εξειδικευμένα στοιχήματα που μπορούν να τοποθετηθούν στο χόκεϊ επί πάγου, όπως:

  • Πρώτο σκόρερ: Ποιος παίκτης θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα.
  • Πρώτο γκολ: Ποια ομάδα ή παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα.
  • Τέλος περιόδου: Αυτό το στοίχημα προβλέπει τι θα γίνει στο τέλος μιας περιόδου. Για παράδειγμα, ένα στοίχημα σε ισοπαλία στο τέλος της τρίτης περιόδου σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα έχουν τον ίδιο αριθμό γκολ στο τέλος της τρίτης περιόδου.
  • Συνολικός αριθμός αντεπιθέσεων: Αν ο συνολικός αριθμός αντεπιθέσεων στον αγώνα θα είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος από μια καθορισμένη τιμή.

Πολλές αγορές σε χόκεϊ επί πάγου συναντάμε στη Bet365.

Οι μεγαλύτερες εκδηλώσεις για στοίχημα στο χόκεϊ επί πάγου

Το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα δημοφιλές άθλημα σε διάφορες χώρες του κόσμου. Όμως, είναι πιο δημοφιλές σε χώρες με ψυχρό κλίμα. Εκεί οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Καναδάς είναι η γενέτειρα του χόκεϊ επί πάγου και είναι η χώρα με την πιο πλούσια ιστορία και παράδοση στο άθλημα. Η Εθνική Ομάδα Χόκεϊ του Καναδά είναι η πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα χόκεϊ επί πάγου στον κόσμο, έχοντας κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 27 φορές. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής χώρα για χόκεϊ επί πάγου στον κόσμο. Παράλληλα, το χόκεϊ επί πάγου είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη Ρωσία και τη Φινλανδία.

Αυτές είναι οι διοργανώσεις που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον φιλάθλων και στοιχηματιστών ανά τον κόσμο:

  • Χόκεϊ επί πάγου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Το χόκεϊ επί πάγου διεξάγεται ως μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων από το 1920.
  • Το Stanley Cup. Πρωταθλήματα μεταξύ του νικητή της Εθνικής Ένωσης Χόκεϋ (NHA) και του νικητή της Ένωσης Χόκεϋ στην Ακτή του Ειρηνικού (PCHA).
  • Παγκόσμιο Κύπελλο Χόκεϊ. Η 3η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 2016 και θα συνεχίζεται κάθε 4 χρόνια. Διοργανώνεται από το National Hockey League (NHL) και την National Hockey League Players’ Association (NHLPA).
  • Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χόκεϊ επί Πάγου. Μια ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Χόκεϋ Πάγου (IIHF).

χόκεϊ επί πάγου, στοίχημα, ποντάρισμα, αθλητικό στοίχημα

Συμβουλές και tips για το στοίχημα στο χόκεϊ επί πάγου

Όπως σε όλα τα αθλήματα, έτσι και στο χόκεϊ επί πάγου να επιτύχετε στα στοιχήματα, είναι σημαντικό να μάθετε τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χόκεϊ επί πάγου στο διαδίκτυο. Παρακολουθήστε αρκετούς αγώνες ώστε να κατανοήσετε την φυσική κατάσταση των παικτών και τις στρατηγικές των προπονητών.

Μην βασίζεστε μόνο στις αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες. Κοιτάξτε τις στατιστικές των ομάδων και των παικτών πριν τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.

Το χόκεϊ επί πάγου ανεβαίνει συνεχώς στα διαδικτυακά στοιχήματα. Όμως, δεν είναι από τα αθλήματα που προτιμούν οι περισσότεροι παίκτες στοιχήματος στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό βεβαιωθείτε ότι η στοιχηματική εταιρεία που θα επιλέξετε, να προσφέρει ποικιλία διοργανώσεων και αγορών. Ακόμη, στοχεύστε σε ειδικά στοιχήματα και ενημερωμένες αποδόσεις. Επιπλέον, προτιμήστε τις στοιχηματικές πλατφόρμες που προσφέρουν ποικιλία στο ζωντανό στοίχημα χόκεϊ επί πάγου. Έτσι, θα απολαύσετε κάθε στιγμή ακόμα περισσότερο ενώ οι ομάδες έρχονται αντιμέτωπες.

Αφήστε την αδρεναλίνη να σας συνεπάρει παίζοντας στοίχημα σε ένα από τα πιο δυναμικά αθλήματα στον κόσμου!

Συγγραφέας Hary