Ισπανία-Σερβία: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Stoiximan

Stelios
15 Οκτωβρίου, 2024
25 Προβολές
ισπανία-σερβία, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις, nations league

Ισπανία-Σερβία: Η Ισπανία υποδέχεται τη Σερβία για την τέταρτη αγωνιστική του Nations League, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο ομάδων στον θεσμό.

Οι Ισπανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση, αλλά μόλις έναν βαθμό πάνω από τους Δανούς, οπότε και χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν μπροστά. Από την άλλη, οι Σέρβοι ίσως να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, αφού χωρίς κάποιον βαθμό έστω, δύσκολα θα προλάβουν τη Δανία για τη δεύτερη θέση.

Το πρώτο ματς στη Σερβία είχε λήξει 0-0, με τους γηπεδούχους να αντέχουν στην πίεση των πρωταθλητών Ευρώπης.

Να “καθαρίσει” την πρωτιά η Ισπανία

Η βασική απουσία της Ισπανίας ακούει στο όνομα του Λαμίν Γιαμάλ, ενώ για αρκετό καιρό θα απουσιάσει και ο Λε Νορμάν από την εθνική ομάδα. Κατά τα άλλα, η ομάδα θα διατηρήσει το σχήμα που είδαμε και στα προηγούμενα ματς, με τον Σέρχιο Γκόμεζ της Ρεάλ Σοσιεδάδ να παίρνει θέση βασικού στα δεξιά.

Η Ισπανία είχε πολύ καλή απόδοση απέναντι στους Δανούς, με τη νίκη με μόλις 1-0 να μην αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η νίκη θα παραμείνει αναξιοποίητη αν δεν έρθει η νίκη απέναντι στους Σέρβους.

Η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε έδειξε ότι μπορεί να έχει δημιουργία, οποιοιδήποτε και αν βρεθούν στην ενδεκάδα. Παράλληλα, η άμυνα δείχνει και αυτή σφιχτή, με τον Βιβιάν να δένει με τον Λαπόρτ στο κεντρικό δίδυμο.

Αναπτερωμένο ηθικό για τη Σερβία

Η νίκη με 2-0 απέναντι στους Ελβετούς ενίσχυσε σημαντικά το ηθικό των Σέρβων, που είχαν ξεκινήσει άσχημα στον δύσκολο όμιλο με Ισπανία και Δανία. Εν πολλοίς, ο Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς ήταν ο καλύτερος παίκτης του ματς, με τον τερματοφύλακα να έχει σαφώς πιο δύσκολη αποστολή στην Ισπανία.

Παρά τη νίκη τους, οι Σέρβοι δεν κυριάρχησαν απέναντι στην Ελβετία. Η ισοπαλία έδειχνε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Χαρακτηριστική ήταν η κατοχή στο ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν μόλις 33%. Επίσης, είχαν σχεδόν μισές τελικές από τους Ελβετούς.

Ωστόσο, με την ένταση στην άμυνα και τον Μίτροβιτς πρωταγωνιστή, η ομάδα του Στόικοβιτς ελπίζει σε μια έκπληξη. Από το σύνολο λείπουν οι μεγάλες προσωπικότητες, πάντως. Έτσι, η ομάδα δυσκολεύεται να κάνει το κάτι παραπάνω, ειδικά στα πιο απαιτητικά ματς. Αυτό είδαμε και στις αναμετρήσεις του περασμένου Euro. Συγκέντρωσε μόλις 2 βαθμούς με το μυαλό στην άμυνα, διατηρώντας και τα τρία ματς στο under 2.5.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Ισπανία-Σερβία στη Stoiximan

Η Ισπανία είναι το φαβορί στο ματς και αυτό προκύπτει τόσο από τα τελευταία ματς των δύο ομάδων, όσο και από την ποιότητα ομάδων και ατομικά ποδοσφαιριστών. Η Σερβία θα εστιάσει στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας κρατήσει τα τελευταία 6 ματς κάτω από 2.5 γκολ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ανοίξει το ματς, ανάλογα με τις ορέξεις των Ισπανών.ισπανία-σερβία, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις, nations league

Σε κάθε περίπτωση, θα επενδύσουμε στην κυριαρχία των γηπεδούχων στο ματς, αλλά και στη νίκη τους. Επιπλέον, περιμένουμε αρκετά κόρνερ για τους Ισπανούς, αφού θα έχουν την μπάλα στα πόδια τους. Θα δώσουμε over 6.5 κόρνερ στο ματς, αφού στο πρώτο ματς στη Σερβία οι Ισπανοί είχαν σταματήσει τα 9 κόρνερ. Η συνολική απόδοση του bet builder στη Stoiximan είναι 2.1.

Αναζητώντας κάποιο fun bet, μπορούμε να αναζητήσουμε πρωταγωνιστές στο ματς. Ένας από αυτούς περιμένουμε να είναι ο τερματοφύλακας Ραΐκοβιτς, που ήταν σε εξαιρετική φόρμα απέναντι στους Ελβετούς. Θα επιλέξουμε ψηλό line, ζητώντας τουλάχιστον 6 αποκρούσεις από τον Σέρβο γκολκίπερ. Ακόμα, αξίζει να προσθέσουμε και μία απόκρουση του Ράγια, που είναι σε καλή απόδοση στο 1.44. Η συνολική απόδοση της δυάδας στο Stoiximan είναι 4 και ανταποκρίνεται στις συνθήκες του ματς.ισπανία-σερβία, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις, nations league

Προβλέψεις Stoiximan για το Ισπανία-Σερβία

Νίκη Ισπανίας & over 5.5 κόρνερ Ισπανία | 2.1


Fun bet builder: 1+ απόκρουση Ράγια και 6+ αποκρούσεις Ραΐκοβιτς | 4

 

Συγγραφέας Stelios