Ελλάδα-Ιρλανδία: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Stoiximan

Stelios
13 Οκτωβρίου, 2024
23 Προβολές
ελλάδα-ιρλανδία, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις, nations league

Ελλάδα-Ιρλανδία: Μετά το εντυπωσιακό “διπλό” στην Αγγλία, η Ελλάδα αντιμετωπίζει τους Ιρλανδούς στην έδρα της. Και οι δύο ομάδες έρχονται από νίκες εκτός έδρας με 1-2, σε ένα ματς που θα κρίνει κατά πολύ τις ελπίδες τους για συνέχεια στο Nations League και διεκδίκηση μιας θέσης στο ανώτερο γκρουπ της διοργάνωσης.

Να μην πάρουν… αέρα τα μυαλά των Ελλήνων

Η Ελλάδα επιστρέφει σαφώς ικανοποιημένη για να παίξει στο Γ. Καραϊσκάκης μετά τη νίκη επί των Άγγλων στο Λονδίνο. Ωστόσο, το κλίμα παραμένει βαρύ λόγω του ξαφνικού θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, κάτι που καμία επιτυχία στο γήπεδο δεν μπορεί να επισκιάσει. Αναμένεται πλήθος κόσμου στο γήπεδο, υποστηρίζοντας την ομάδα σε αυτό το ενθουσιώδες ξεκίνημα με 3/3 στο Nations League. Έτσι, περιμένουμε να δούμε μια Ελλάδα με πρωτοβουλία κινήσεων και έλεγχο του ματς. Ο Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσει να πιέσει, με τους Ιρλανδούς να έχουν σαφές πρόβλημα στην ανάπτυξη.

Αναμένεται να ξεκινήσει για άλλη μία φορά βασικός ο Παυλίδης, μετά και τα δύο γκολ του στην Αγγλία, ενώ πιθανότατα πίσω του θα βρεθεί η τριάδα των Τζόλη, Μπακασέτα και Μασούρα. Κερδίζοντας το ματς, η Ελλάδα θα κεφαλαιοποιήσει τη νίκη απέναντι στους Άγγλους, ώστε να έχει ακόμα και περιθώριο ήττας με ένα γκολ στο εντός έδρας ματς με τα “τρία λιοντάρια” το Νοέμβριο.

“Όλα για όλα” οι Ιρλανδοί

Η Ιρλανδία πήρε το… χρίσμα του διεκδικητή της δεύτερης θέσης, μετά και τη νίκη της μέσα στη Φινλανδία. Η ομάδα του Χάλγκριμσον έκανε την ανατροπή και πήρε τους πρώτης της βαθμούς στον όμιλο. Πλέον, για να μπορέσει να έχει έστω και μαθηματικές ελπίδες για τη συνέχεια, θα κυνηγήσει τη νίκη στο Γ. Καραϊσκάκης, ώστε να βρεθεί στους έξι βαθμούς και να περιμένει κάποιο στραβοπάτημα της Ελλάδας ή της Αγγλίας για να μπει “σφήνα”.

Το σύνολο της Ιρλανδίας έδειξε αρκετή ένταση με τους Φινλανδούς, ενώ είχε τα τελειώματα που της έλειπαν στα προηγούμενα ματς. Ωστόσο, λείπει η συνολική ποιότητα, ώστε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και, αν όχι σήμερα, να κάνει την έκπληξη απέναντι στους Άγγλους στη συνέχεια.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Ελλάδα-Ιρλανδία στη Stoiximan

Το ποντάρισμα στον άσσο είναι μία διαφαινόμενη επιλογή, που βρίσκουμε στο 1.78 στη Stoiximan. Η απόδοση δεν είναι κακή, όμως δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η ελληνική ομάδα μετά από ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα, όπως εκείνο στο Γουέμπλεϊ. Δεν έχουμε δει λίγες φορές την εθνική, αλλά και συλλόγους, να έχουν επιπόλαιη αντιμετώπιση μετά από καλές εμφανίσει και ψυχολογία στα ύψη. Έτσι, ας το αποφύγουμε.

Εξετάζοντας τις αναμετρήσεις της εθνικής μας, έχοντας δύο πρόσφατα ματς μεταξύ των δύο ομάδων, είναι ενδιαφέρουσα η προσέγγιση στο παιχνίδι των Ιρλανδών. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν φοβάται να σουτάρει. Αντιθέτως, το ενθαρρύνει ακόμα και έξω από την περιοχή ή κακές προϋποθέσεις, κάτι που φάνηκε έντονα και στη νίκη απέναντι στη Φινλανδία. Βρίσκουμε στο 2.07 το over 8.5 τελικών προσπαθειών της Ιρλανδίας και θα το ακουλουθήσουμε. Οι Ιρλανδοί δεν θα βρουν πολλούς χώρους, όμως όταν το καταφέρουν θα αξιοποιήσουν ακόμα και ελάχιστα τετραγωνικά για να απειλήσουν την εστία του Βλαχοδήμου.

ελλάδα-ιρλανδία, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις, nations league

Αναζητώντας κάποιο fun bet με υψηλότερη απόδοση, μπορούμε να στηριχτούμε στην ένταση που θα έχει το ματς, επιλέγοντας αρχικά από 2 κίτρινες για κάθε ομάδα. Εξερευνώντας τις επιλογές σε ειδικά, είναι πολύ κακές οι αποδόσεις για τα σουτ των παικτών της Ελλάδας. Αξίζουν τα 2 σουτ  του φιλόδοξου και ταλαντούχου Φέργκιουσον στο 2.10. Το συμπληρώνουμε με τις τρεις αποκρούσεις του Κέλεχερ στο 1.40, για να κλείσουμε το bet builder στην απόδοση 5.1.ελλάδα-ιρλανδία, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις, nations league

Προβλέψεις Stoiximan για το Ελλάδα-Ιρλανδία

Over 8.5 προσπάθειες στον στόχο Ιρλανδία | 2.07 (UPDATE: Έκαναν συνολικά 8 τελικές…)


Fan bet builder: 2+ κάρτες και για τις δύο ομάδες & 2+ σουτ στον στόχο Φέργκιουσον  & 2+ Αποκρούσεις Κέλεχερ | 5.1

Δείτε όλες τις επιλογές πονταρισμάτων της Stoiximan στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/stoiximan/.

 

Συγγραφέας Stelios