Γερμανία-Ολλανδία: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Fonbet

Stelios
14 Οκτωβρίου, 2024
24 Προβολές
γερμανία-ολλανδία, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Γερμανία-Ολλανδία: Το ματς μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών είναι χωρίς αμφιβολία το πιο αναμενόμενο της αγωνιστικής του Nations League. Δύο ομάδες με πολλές διακρίσεις και μεγάλα αστέρια, που έχουν στόχο πάντα τη νίκη και στην προκειμένη περίπτωση την κατάκτηση του -έστω και υποτιμημένου- Nations League.

Το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες έμεινε στο 2-2 σε ένα χορταστικό 90λεπτο με γκολ και φάσεις. Κάτι παρόμοιο θέλουμε να δούμε και σήμερα. Η Γερμανία βρίσκεται στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, ενώ η Ολλανδία ακολουθεί με 5. Η διαφορά ποιότητας με τις έτερες ομάδες του ομίλου, Ουγγαρία και Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι μεγάλη, οπότε δεδομένα οι δύο πρώτες θέσεις θα αφορούν τις σημερινές αντιπάλους. Η Ολλανδία θέλει τη νίκη για να μπορέσει να περάσει πρώτη, κάτι που είναι μονόδρομος μετά την ισοπαλία στην Ουγγαρία.

Το πρώτο ματς θα είναι σίγουρα “οδηγός” για τα σημερινά πονταρίσματα, αφού και στις ενδεκάδες δεν θα υπάρχουν εντυπωσιακές αλλαγές, πέρα από τη σημαντική απουσία του Φαν Ντάικ. Ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, με τη Γερμανία να είναι κάπως πιο απειλητική, το τελικό 2-2 όμως να είναι αρκετά δίκαιο.

Με νεανική ομάδα η Γερμανία

Η Γερμανία κατάφερε να αποδράσει στο τέλος από τη Ζένιτσα της Βοσνίας, καταφέρνοντας να πάρει ένα τρίποντο “κλειδί” για το σημερινό ματς. Οι Γερμανοί έχουν το πάνω χέρι στον όμιλο, αφού τους αρκεί η ισοπαλία σήμερα και μετά μια νίκη απέναντι στην Ουγγαρία για να μείνουν πρώτοι. Η ομάδα δείχνει να δένει με τις νέες προσθήκες και φιλοδοξεί σε διακρίσεις τα επόμενα χρόνια, μένοντας μακριά από τον κακό εαυτό των τελευταίων διοργανώσεων.

Οι Γερμανοί αναμένεται να έχουν τον Νουμπέλ στο τέρμα, ενώ οι Ρούντιγκερ και Τα θα δυσκολέψουν αρκετά τους επιθετικούς των Ολλανδών. Πολλά αναμένεται να κριθούν από τους Βιρτς και Γκνάμπρι, ενώ ο Ούνταβ της Στουτγκάρδης σκοραρε δις απέναντι στη Βοσνία και θα προτιμηθεί και σήμερα πίσω πιθανότατα από τον Κλάιντιστ, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Χάβερτς.

Όλα για τη νίκη από τους Ολλανδούς

Η απουσία του Φαν Ντάικ είναι βασικό πρόβλημα για τον Κούμαν, αλλά και για οποιοδήποτε προπονητή είχε στην ομάδα του το συγκεκριμένο σέντερ μπακ. Ωστόσο, η Ολλανδία “πονάει” και στο αριστερό άκρο της άμυνας, δεδομένου ότι οι Ακέ και Τίμπερ είναι τραυματίες. Έτσι, τον ρόλο του αριστερού μπακ θα αναλάβει ο Φαν Ντε Βεν. Πολλά θα κριθούν από τις επιδόσεις των Ρέιντερς, Γκράβενμπεχ και Τίμπερ στο κέντρο, ενώ μπροστά οι Σίμονς, Ζίρκζι και Γκάκπο σίγουρα θα δημιουργήσουν καταστάσεις.

Οι Ολλανδοί έρχονται από τη γκέλα στην Ουγγαρία, σε ένα ματς που ήταν καλύτεροι, όμως θα μπορούσαν κάλλιστα να χάσουν, αφού από το 79’ έπαιζαν με 10 παίκτες κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Από τη στιγμή που η νίκη είναι μονόδρομος, ο Κούμαν αργά η γρήγορα θα αναγκαστεί να ρισκάρει, προκειμένου έστω και να “κλέψει” το τρίποντο για να προσπεράσει την πρωτοπόρο Γερμανία.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Γερμανία-Ολλανδία στη Fonbet

γερμανία-ολλανδία, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Τόσο το ματς του πρώτου γύρου, όσο και η προϊστορία των δύο ομάδων “φωνάζουν” πως το ματς θα έχει γκολ. Μάλιστα, τα τελευταία 6 μεταξύ τους ματς ήταν goal/goal, κάτι που δεν πιστεύουμε ότι θα σπάσει ούτε σήμερα. Οι Ολλανδοί δεν θα έχουν τον καλύτερο αμυντικό τους, ενώ έχουν δείξει πως είναι ικανοί να σκοράρουν, έχοντας ήδη 8 γκολ σε τρία ματς στον όμιλο. Το goal/goal έχει 1.48 στη Fonbet, μια μικρή, αλλά δίκαιη απόδοση.

Μπορούμε να τη συνδυάσουμε με 10 συνολικά φάουλ για τους Ολλανδούς. Ο διαιτητής Σλάβκο Βίνσιτς βγάζει δύσκολα κίτρινες κάρτες, όμως δεν διστάζει να δώσει φάουλ. Σε ένα ματς με σκοπιμότητα και ένταση, τα 10 φάουλ δείχνουν ρεαλιστικά για τους Ολλανδούς, που θέλουν τη νίκη.

Η συνολική απόδοση από τις δύο επιλογές είναι στο 3 στη Fonbet.

Σε καλή απόδοση είναι και μία τελική για τον Ντάμφρις στο ματς, αφού ο παίκτης της Ίντερ είναι δραστήριος επιθετικά, σκόραρε απέναντι στους Ούγγρους και γενικά δεν διστάζει να πάρει προσπάθειες. Αξίζει να δοκιμάσουμε το 1.85.

γερμανία-ολλανδία, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Ψάχνοντας στα fun bet στα ψαγμένα ειδικά της Fonbet, βρήκαμε πολλές επιλογές, που θα δώσουν ενδιαφέρον στο ματς και καλές αποδόσεις. Ξεχωρίσαμε το γκολ στις καθυστερήσεις του 2ου ημιχρόνου, αφού κάποια από τις δύο ομάδες θα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και το ματς αναμένεται να ανοίξει. Η απόδοση στο 4.5 δεν είναι κακή, αφού λογικά θα υπάρξουν και αρκετά λεπτά καθυστερήσεων.
γερμανία-ολλανδία, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Προβλέψεις Fonbet για το Γερμανία-Ολλανδία

Goal/goal & over 9.5 φάουλ Ολλανδία | 3

Over 0.5 σουτ Ντάμφρις | 1.85✅


Fun bet: Γκολ στις καθυστερήσεις του 2ου ημιχρόνου | 4.50

Συγγραφέας Stelios