Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Novibet

Stelios
17 Αυγούστου, 2024
234 Προβολές
Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης, ανάλυση, πρόβλεψη, στοίχημα

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα της La Liga τη Δευτέρα στις 22.30 ώρα Ελλάδας. Και οι δύο ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά εν όψει της σεζόν που έρχεται.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι ικανοποιημένη από τις περσινές τους πορείες, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη. Έτσι, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί την πορεία τους στη La Liga. Σε γενικές γραμμές ο κορμός των ομάδων δεν έχει αλλάξει πολύ, οπότε αναμένουμε να δούμε λίγο-πολύ κάτι από το ποδόσφαιρο, που μας είχαν παρουσιάσει και πέρσι. Μένει να δούμε αν το επιπλέον κίνητρο και οι μικροαλλαγές στο ρόστερ μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Σε αναζήτηση ανάκαμψης η Βιγιαρεάλ

Η περσινή σεζόν ήταν ξεκάθαρα αποτυχημένη για τη Βιγιαρεάλ, αφού δεν κατάφερε να πάρει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κατέληξε στην όγδοη θέση της La Liga, πέφτοντας θύμα της εξαιρετικής Χιρόνα και μένοντας εκτός Ευρώπης μετά από αρκετά χρόνια. Παράλληλα, η ομάδα του Μαρσελίνο μετρά και δύο σημαντικά πλήγματα στο ρόστερ της, αφού ο Σόρλοθ πουλήθηκε για 32.000.000€ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ ο τερματοφύλακας Γιόργκενσεν αποχώρησε για την Τσέλσι έναντι 24.500.000€.

Δεν έχουν γίνει ακόμα μεγάλες κινήσεις για μεταγραφές από άποψη τζίρου, αφού πρέπει να καλυφθεί το σημαντικό οικονομικό κενό, που δημιουργεί η απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ξεχωρίζει μόνο η αγορά του νεαρού Καμπβάλα, που αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 10.000.000€.

Για το βήμα παραπάνω η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη από την περσινή της πορεία, αφού δεν βρέθηκε ούτε στην τριάδα της La Liga. Φέτος, πάντως, η ομάδα του Σιμεόνε δείχνει αρκετά αναβαθμισμένη, κρατώντας τον βασικό κορμό της και έχοντας σημαντικές ενισχύσεις στην επίθεση. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν οι Άλβαρεζ και Σόρλοθ από τις Μάντσεστερ Σίτι και Βιγιαρεάλ αντίστοιχα, ενώ για την άμυνα αγοράστηκε ο Λε Νορμάν, που εντυπωσίασε με τη φανέλα της Ισπανίας στο Euro της Γερμανίας. Οι τρεις μεταγραφές κόστισαν συνολικά πάνω από 130.000.000€!

Πάντως, υπήρχαν και αποχωρήσεις από τους Μαδριλένους, με τέλος εποχής για τους Μοράτα, Σάβιτς, ενώ και ο Ντεπάι αφέθηκε ελεύθερος. Ο Σαούλ δείχνει να έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα και προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός στη Σεβίλλη.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης στη Novibet

Η Ατλέτικο παρουσιάζεται φαβορί στην αναμέτρηση, κάτι που είναι λογικό λόγω της δυναμικότητας των δύο ομάδων και την περσινή τους εικόνα. Σε κάθε περίπτωση, η Ατλέτικο παραμένει αήττητη στο Λα Κεράμικα από το 2018! Από τη στιγμή που πρόκειται για μία αναμέτρηση πρεμιέρας, και οι δύο ομάδες θα έχουν κίνητρο για να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα δυναμικά. Ανέκαθεν σκληροτράχηλη η Ατλέτικο, δεν θα χάσει ούτε φέτος το στίγμα του Σιμεόνε για παιχνίδι με ένταση. Ο Μαρσελίνο έχει μια πιο σοφτ προσέγγιση στο ματς, όμως η φιλοδοξία κίτρινων είναι πιθανό να οδηγήσει σε περαιτέρω εντάσεις. Από τη στιγμή που έχουμε και στη διαιτησία τον Γκιγιέρμο Φερνάντες, με 5 κάρτες κατά μέσο όρο στα ματς της La Liga, θα επιλέξουμε το over 4.5 κίτρινες κάρτες.

Για όσους ψάχνουν κάποιο fun bet, θα επιλέγαμε να βγει μια κόκκινη κάρτα και να καταλογιστεί πέναλτι στο ματς, που βρίσκουμε σε απόδοση 9.10. Δύο από τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαν κόκκινη, ενώ και ο διαιτητής δεν διστάζει καθόλου! Έχει βγάλει τέσσερις κόκκινες κάρτες στα τελευταία του έξι ματς για τη La Liga.Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο Μαδρίτης, ανάλυση, πρόβλεψη, στοίχημα

Προβλέψεις Novibet

Over 4.5 Κάρτες | 1,62


Fun Bet: Κόκκινη και Πέναλτι στο Ματς | 9.10

Το ματς ξεκινάει στις 22:30 τη Δευτέρα 19/8. Ποντάρετε στη Novibet!

Συγγραφέας Stelios