Ατρόμητος-Άρης: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Stoiximan

Stelios
17 Αυγούστου, 2024
202 Προβολές
ατρόμητος, άρης, stoiximan, betgreek πρόβλεψη

Η ελληνική Super League ξεκινάει αυτό το Σαββατοκύριακο, με τους ποδοσφαιρόφιλους στη χώρα μας να έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετές συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση προκύπτει στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη. Πρόκειται για δύο ομάδες που αναμένεται να κονταροχτυπηθούν φέτος για την πέμπτη θέση, η οποία θα δίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έτσι, είναι το ιδανικό ματς για να δείξει κάθε ομάδα τις προθέσεις της και να επιβληθεί.

Το πρόγραμμα είναι βατό σε ότι έχει να κάνει με τους τέσσερις μεγάλους, αφού δεν υπάρχει κάποιο ντέρμπι για την πρώτη αγωνιστική. Οπότε αναμένουμε απλώς να δούμε αν θα είναι και οι τέσσερις έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος και τις εικόνα θα παρουσιάσουν, αποφεύγοντας τις γκέλες.

Η εντυπωσιακή ενίσχυση του Ατρομήτου

Ο Ατρόμητος παρουσιάζεται ως μια από τις πιο ενισχυμένες ομάδες εν όψει της νέας σεζόν. Η πορεία των Περιστεριωτών πέρσι ήταν αποκαρδιωτική, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, που ανέλαβε τον πάγκο, να δείχνει ότι έχει ξανά στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα έχει αλλάξει πάρα πολύ, αφού έφυγαν σχεδόν 15 παίκτες, ανάμεσά τους και οι Κουντέ, Βέργος, Ρομπάιγ και Τσιντώτας. Ήρθαν, ωστόσο, άλλοι τόσοι, με κάποια αξιόλογα ονόματα να ξεχωρίζουν. Συναντάμε παίκτες με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, που έχουν περάσει και από τους “μεγάλους”. Ξεχωρίζουμε τους Ουάρντα, Καρλίτος και Φαν Φέερτ, ενώ την άμυνα θα ενισχύσει και ο κάτοχος Conference, Κίνι!

Κράτησε τον ίδιο κορμό ο Άρης

Παρατηρούμε μια στασιμότητα στην πορεία του Άρη τα τελευταία χρόνια, με τους Θεσσαλονικείς να απογοητεύονται για ακόμη μια φορά στον περσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Για άλλη μία φορά η ομάδα έχει σαν στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού το ρόστερ δεν δείχνει ικανό να κάνει το βήμα παραπάνω και να διεκδικήσει θέση στην τετράδα. Αυτό προκύπτει και από τις μεταγραφές, με την κίνηση με τον Μόντσου να είναι η μόνη που ξεχωρίζει. Ο Άρης αγόρασε τον 25χρονο μέσο για 3.6 εκατομμύρια ευρώ από τη Βαγιαδολίδ, με τον Ισπανό μέσα να δείχνει ένα πολύ υποσχόμενο πρότζεκτ. Ενδιαφέρουσα δείχνει και η προσθήκη του Σίστο στην επίθεση, όμως θα είναι απίθανο ο Μορόν να χάσει την πρωτοκαθεδρία σε αυτή τη θέση.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Ατρόμητος-Άρης στη Stoiximan

Αναμένουμε ένα σχετικά κλειστό ματς, αφού και οι δύο ομάδες θα έχουν στο μυαλό τους να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα πρωτίστως χωρίς να χάσουν. Γνωρίζουν πως αντιμετωπίζουν ένα αντίπαλο, που θα πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το τέλος της χρονιάς, οπότε και δεν θέλουν να μείνουν πίσω στην κούρσα για τα playoff από τόσο νωρίς.

Πιθανότατα θα εξελιχθεί στο παιχνίδι της μίας φάσης, όμως η απόδοση στο under 2.5 δεν είναι καθόλου θελκτική, ενώ δεν είναι απίθανο το παιχνίδι να ανοίξει μετά το πρώτο γκολ. Παράλληλα, γνωρίζουμε πως και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι. Αρκεί μία φάση στους Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Μορόν, Μορόν ή Σουλεϊμάνοφ για να χριστούν σκόρερ. Έτσι, θα προτιμήσουμε να ποντάρουμε στο σημείο του ημιχρόνου, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να δείχνει η φυσιολογική εξέλιξη ενός… μη τολμηρού ματς. Η απόδοση που βρήκαμε στη Stoiximan είναι στο 2.10.

Από τη στιγμή που περιμένουμε ένα ματς με ένταση, δεν είναι πιθανό να λείψει και μια κόκκινη κάρτα. Τη βρίσκουμε σε απόδοση 4.2 στη Stoiximan.ατρόμητος, άρης, stoiximan, betgreek πρόβλεψη

Προβλέψεις Stoiximan

  • Χ Ημίχρονο | 2.10✅

  • Fun Bet: Κόκκινη κάρτα | 4.20

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:30 την Κυριακή 18 Αυγούστου. Παίξτε στη Stoiximan!

Συγγραφέας Stelios