Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Bet365

Stelios
29 Σεπτεμβρίου, 2024
303 Προβολές
ατλέτικο-ρεάλ μαδρίτης, προγνωστικά, προβλέψεις, στοίχημα

Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης: Ήρθε η ώρα για το ντέρμπι της Μαδρίτης, με μόλις έναν βαθμό να χωρίζει τη γηπεδούχο Ατλέτικο από τη φιλοξενούμενη Ρεάλ. Περιμένουμε ακόμα ένα συναρπαστικό ματς με πάθος και ένταση από τις δύο ομάδες, όμως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Να δηλώσει… διεκδικήτρια του τίτλου η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεκινήσει δυναμικά της σεζόν, έχοντας την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, δεχόμενη μόλις τρία γκολ σε επτά ματς. Ωστόσο, έχοντας παραχωρήσει τρεις ισοπαλίες σε Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ και Βαγιεκάνο, δεν δείχνει έτοιμη να “χτυπήσει” το πρωτάθλημα.

Αυτή η ψυχολογία μπορεί να αλλάξει με μια νίκη στο ντέρμπι της Μαδρίτης, αφού όχι μόνο θα ξεπεράσει τη Ρεάλ στη δεύτερη θέση, αλλά και θα πλησιάσει την κορυφή στους δύο βαθμούς.

Περιμένουμε από την ομάδα του Σιμεόνε σφιχτό και έντονο ποδόσφαιρο, που όμως αποτυπώνεται και σε επικίνδυνες επιθετικές εξάρσεις. Με τη σωστή ψυχολογική προετοιμασία και τον κόσμο στο πλευρό της, η Ατλέτικο θα προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο του ματς και να μην επιτρέψει στον Μόντριτς και τον Μπέλιγχαμ να δημιουργήσουν από το κέντρο.

Ο Λαμάρ πιθανότατα θα απουσιάσει, ενώ εκτός είναι σίγουρα ο Ασπιλικουέτα.

Χωρίς Μπαπέ η Ρεάλ

Η Ρεάλ θα παίξει το ντέρμπι χωρίς το μεγάλο της αστέρι. Ο Κιλιάμ Μπαπέ, που ήρθε στη Μαδρίτη το καλοκαίρι μετά από ένα σχεδόν διετές μεταγραφικό σίριαλ, θα λείψει λόγω τραυματισμού από το μεγάλο ματς. Πάντως, αυτό δεν αλλάζει κατά πολύ τα πλάνα του Αντσελότι, αφού ο Ροντρίγκο είναι πάντα διαθέσιμος, έχοντας μία ομοιογενή τριάδα με τον Μπέλιγχαμ και τον Βινίσιους. Επίσης, θα απουσιάσουν και οι Αλάμπα, Θεμπάγιος και Μπραχίμ Ντίαζ για τη Βασίλισσα.

Αν και ξεκίνησε τη σεζόν με ανασφάλεια και γκέλες σε Μαγιόρκα και Λας Πάλμας, η Ρεάλ βρίσκει σιγά σιγά τον ρυθμό της και μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη La Liga. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλει να πλησιάσει τη Μπαρτσελόνα στον πόντο μετά και την απρόσμενη ήττα των μπλαουγκράνα από την Οσασούνα.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης στη Bet365

Αναμένουμε το κέντρο της Ατλέτικο, που είναι η βασική γραμμή άμυνας με τα σκληροτράχηλα χαφ, να παίξει καίριο ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Σε ματς όπως αυτό ξεχωρίζουμε τη φιγούρα του Ροντρίγκο Ντε Πολ, ο οποίος χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή του και θα αποτελέσει το πρώτο εμπόδιο πίσω από τον “νωθρό” αμυντικά Γκριεζμάν. Έτσι, αξίζει η απόδοση των δύο τάκλιν του στη Bet365, αφού δίνει το 100% σε κάθε ντέρμπι.

Θα συνοδεύσουμε τα τάκλιν του Ντε Πολ με τα γκολ του ματς, αφού πρόκειται για δύο μεσοεπιθετικές γραμμές που ξεχειλίζουν από ταλέντο και ικανότητες. Από τη μία η τριάδα Μπέλιγχαμ-Ροντρίγκο-Βινίσιους και από την άλλη οι Άλβαρεζ-Γκριεζμάν-Σόρλοθ, μας υπόσχονται ένα ματς με φαντασία και τέρματα και για τις δύο ομάδες. Άλλωστε, οι τελευταίες 7 αναμετρήσεις των δύο ομάδων ήταν goal/goal, οπότε θα το προτιμήσουμε και τώρα. Η συνολική απόδοση των δύο επιλογών σε bet builder στη Bet365 διαμορφώνεται στο 2.4.ατλέτικο-ρεάλ μαδρίτης, προγνωστικά, προβλέψεις, στοίχημα

Αναζητήσαμε επιλογές σε κάρτες, αφού και ο διαιτητής Ματέο Φερέρ είναι αρκετά “γενναιόδωρος” σε αυτό το κομμάτι, όμως το line στο 6.5 σε απόδοση 1.9 δεν δείχνει να αξίζει. Ακόμα και η κόκκινη στο 3.75 είναι πάρα πολύ χαμηλά έστω και για το ντέρμπι Ατλέτικο-Ρεάλ.

Έτσι, θα προτιμήσουμε μια κίτρινη για τον Χόρχε Κόκε, τον αρχηγό της Ατλέτικο που έχει φτάσει στα 32, παραμένει όμως ηγετική προσωπικότητα στον χώρο του κέντρο. Σε ένα ματς με εντάσεις και πάθος, είναι πολύ πιθανό να βγει μπροστά και να… τιμωρηθεί από τον Φερέρ. Η απόδοση του 3.75 στην κάρτα του Κόκε σίγουρα αξίζει το ρίσκο.ατλέτικο-ρεάλ μαδρίτης, προγνωστικά, προβλέψεις, στοίχημα

Προβλέψεις Bet365 για το Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης

Bet Builder Over 1.5 τάκλιν Ντε Πολ &  Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες | 2.4✅


Fun Bet: Κίτρινη Κάρτα Χόρχε Κόκε | 3.75

Δείτε τις επιλογές στοιχηματισμού στη Bet365 στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/bet365/.

Συγγραφέας Stelios