ΑΕΚ-Νόα: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Novibet

Stelios
14 Αυγούστου, 2024
112 Προβολές
ΑΕΚ ΝΟΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ NOVIBET

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νόα στη ρεβάνς του 3-1 υπέρ της ομάδας από την Αρμενία. Η Ένωση χρειάζεται νίκη με διαφορά τριών τερμάτων, προκειμένου να κάνει το επόμενο βήμα στα προκριματικά του Conference League, όπου και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Χάιντουκ Σπλιτ – Ρουζομπερόκ.

Αν και η ομάδα του Αλμέιδα κατάφερε να περάσει χωρίς δυσκολία το εμπόδιο της Ίντερ Εσκάλδες από την Ανδόρα με 4-3 εντός έδρας και 0-4 εκτός έδρας, μία δυσάρεστη έκπληξη την περίμενε στο Γερεβάν. Ένας αποκλεισμός θα σημαίνει μεγάλη αποτυχία για την ΑΕΚ, αφού θα είναι σημαντικό πλήγμα στο γόητρο της ομάδας, θα δημιουργήσει τρύπα στα οικονομικά, ενώ και θα πληθύνουν και οι φωνές διαμαρτυρίας προς τον προπονητή.

Το πρώτο ματς στην Αρμενία

Όλα έμοιαζαν ιδανικά κατά το πρώτο ματς του ζευγαριού στην Αρμενία, αφού η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί με μια κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία. Κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που ακολούθησε, με τη Νόα να παίρνει τα ηνία του ματς και να καταφέρνει να σκοράρει τρεις φορές! Τα γκολ ήταν… ένα κι ένα, αφού σε όλα η ΑΕΚ προδόθηκε από την άμυνά της. Στο πρώτο γκολ η νέα μεταγραφή, ο τερματοφύλακας Θωμάς Στρακόσια έδωσε πάσα σε αντίπαλο, που σούταρε για το 1-1.

Έπειτα, γίναμε μάρτυρες ενός σπάνιου γκολ, με τον τερματοφύλακα της Νόα, Τσατσάρεβιτς, να σκοράρει με ελεύθερο από το τέρμα του, εκμεταλλευόμενος τον ισχυρό άνεμο και την λάθος τοποθέτηση του Στρακόσια. Με τον ίδιο τρόπο έγινε και η επόμενη επίθεση της Νόα, αφού το βολέ έγινε… ασίστ, αφού η άμυνα της ελληνικής ομάδας δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα.

Γενικότερα, η εικόνα της Ένωσης τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, ήταν απογοητευτική. Θα χρειαστεί να αλλάξουν πολλά στη ρεβάνς, ώστε να σταματήσουν τα “δώρα” από την αμυντική γραμμή της ομάδας και να έρθουν τα πολυπόθητα γκολ.

Οι πρωταγωνιστές του ματς

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης απέναντι στη Νόα λόγω της… απουσίας του. Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε μόλις σπάσει το ρεκόρ συνεχόμενων ευρωπαϊκών αγώνων με γκολ για την ΑΕΚ, αφού χρίστηκε σκόρερ σε τέσσερις συνεχόμενες αναμετρήσεις πέρσι και φέτος. Μάλιστα, έβαλε και τρία γκολ στην αναμέτρηση της Ανδόρας απέναντι στην Ίντερ Εσκάλδες.

Έτσι, και χωρίς να έχει άλλον καθαρόαιμο επιθετικό, ο Ματίας Αλμέιδα θα κληθεί να βρει αντικαταστάτη για τη θέση του επιθετικού. Αυτός θα είναι και το παίκτης με το μεγαλύτερο αποτύπωμα στο ματς για την ΑΕΚ, είτε μιλάμε για τον Τσούμπερ, είτε τον Άμραμπατ στη θέση του επιθετικού.

Ο τερματοφύλακας της Νόα, Τσατσάρεβιτς, αποτέλεσε το πρόσωπο του αγώνα στο ματς της Αρμενίας, αφού σκόραρε και είχε ουσιαστικά μία έξυπνη ασίστ για το τρίτο γκολ. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν ήταν τόσο απειλητική, όχι τόσο ώστε να τεστάρει τις ικανότητές του στο τέρμα. Αντιθέτως, έκανε λάθος στο πρώτο γκολ, όπου και σκόραρε ο Λιβάι Γκαρσία. Πλέον, θα κληθεί να υπερασπιστεί τα δίχτυα της Νόα σε ένα γήπεδο που θα βράζει, με τους παίκτες του Αλμέιδα να “σφυροκοπούν” την εστία του. Η απόδοσή του και η καθοδήγηση της άμυνας θα είναι σημείο κλειδί για να επιβιώσει η Νόα στην OPAP Arena.AEK NOA

Η πρόβλεψη του Betgreek

Με την ΑΕΚ να χρειάζεται τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση, αποφεύγοντας την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, είναι δεδομένο ότι η πίεση στην ομάδα της Αρμενίας θα ξεκινήσει από νωρίς. Με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι παίκτες του Αλμέιδα θα πιέσουν ασφυκτικά τη Νόα, που μπορεί να κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο ματς, όμως είναι μια ομάδα χωρίς παραστάσεις και εμπειρία από τέτοια απαιτητικά ματς.

Με το πρώτο ματς να έχει 5 κάρτες, αναμένουμε τη ρεβάνς να έχει ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Έτσι, αποφεύγοντας να πέσουμε θύμα των… απροσδόκητων λαθών των παικτών της ΑΕΚ, θα επιλέξουμε να ποντάρουμε στο πάθος και το κίνητρο των ομάδων, επιλέγοντας να δεχτούν 2+ κάρτες και οι δύο ομάδες. Βρίσκουμε το σημείο στο 1.93 στη Novibet.

Αναζητώντας κάποιο fun bet σε υψηλότερη απόδοση, μπορούμε να κινηθούμε προς ένα γκολ με πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, που βρίσκουμε στο 4 στη Novibet.

Προβλέψεις Novibet

  • 2+ κάρτες και οι δύο ομάδες | 1.93✅

  • Fun Bet: Γκολ με πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ | 4
Συγγραφέας Stelios