Αγγλία-Ελλάδα: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Novibet

Stelios
9 Οκτωβρίου, 2024
84 Προβολές
αγγλία-ελλάδα, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Μεγάλο ματς στο Γουέμπλεϊ για την Εθνική Ελλάδος, αφού θα αντιμετωπίσει την Εθνική Αγγλίας στις 21.45 το βράδυ της Τετάρτης. Πρόκειται για ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί, με το σύνολο του Γιοβάνοβιτς, ωστόσο, να δείχνει αναγεννημένο και να ελπίζει σε ένα καλό αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο ματς θα κρίνει την κατάταξη του ομίλου, αφού οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 6 βαθμούς από τα δύο ματς με Ιρλανδία και Φινλανδία. Ωστόσο, η Ελλάδα έχει ένα γκολ παραπάνω στη διαφορά τερμάτων, οπότε έχει προβάδισμα στην ισοβαθμία.

Χωρίς άγχος η Αγγλία

Όπως την έχουμε μάθε εδώ και… δεκαετίες, η Αγγλία είναι αρκετά αξιόπιστη στις φάσεις των ομίλων, αλλά και στα προκριματικά των διαφόρων διοργανώσεων. Εκεί που τα βρίσκει δύσκολα είναι όταν η μπάλα “καίει”. Έχοντας πέσει στο δεύτερη τη τάξει γκρουπ των ομίλων του Nations League, η Αγγλία θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση στο ανώτερο γκρουπ.

Έτσι, με τη νίκη στο μυαλό της, η Αγγλία θα κατέβει με όλα της τα αστέρια. Ο Χάρι Κέιν ίσως είναι τελικά διαθέσιμος, παρά τον μικροτραυματισμό του το Σαββατοκύριακο. Ακόμα, αναμένουμε ενδεκάδα με Σάκα, Μπέλιγχαμ, Πάλμερ και Γκόρντον βασικούς. Πρόκειται για ένα σύνολο που εντυπωσιάζει από άποψη αξίας και ονομάτων, που όμως δεν έχει δέσει ακόμα. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στο περασμένο Euro. Παρά την πορεία της μέχρι τον τελικό, η συνολική απόδοση δεν εντυπωσίασε…

Με ανανεωμένο ηθικό η Ελλάδα

Ο ερχομός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδος έχει αλλάξει κατά πολύ το κλίμα στην ομάδα. Αυτό αποτυπώνεται τόσο στα αποτελέσματα, όσο και στην απόδοση των παικτών. Μπορεί η ομάδα να έχει αυξημένη αυτοπεποίθηση, όμως αυτό προέκυψε σε ομάδες μέσης-χαμηλής δυναμικότητας, όπως είναι η Ιρλανδία και η Φινλανδία. Η μεγάλη πρόκληση είναι σε αυτή τη φάση απέναντι στους Άγγλους, σε ένα ματς που μπορεί να σημάνει πολλά για την ψυχολογία της ομάδας και στο μέλλον.

Με τον Γιοβάνοβιτς να μην έχει πολλά παιχνίδια στον πάγκο της εθνικής, δεν είναι εύκολο να έχουμε σίγουρη εικόνα για την ενδεκάδα. Η μεγάλη απουσία είναι χωρίς αμφιβολία ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος και τραυματίστηκε στο ντέρμπι της Κυριακής, απέναντι στον Ολυμπιακό. Αναμένουμε ποιοι εκ των Γιακουμάκη, Παυλίδη, Δουβίκα θα μπουν στην κορυφή της επίθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, ο στόχος της ομάδας είναι να διατηρήσει την Αγγλία μακριά από την εστία του Βλαχοδήμου και τη μπάλα μακριά από τον Χάρι Κέιν. Ακόμα και η ισοπαλία, άλλωστε, θα είναι επιτυχές αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Αγγλία-Ελλάδα στη Novibet

Με την Ελλάδα να προσπαθήσει να μείνει σκληροτράχηλη στο κέντρο, αναμένουμε τον Γιοβάνοβιτς να “φορτώσει” τις θέσεις των χαφ, ενώ περιμένουμε ένταση στο ματς. Αυτό πιθανόν να δημιουργήσει εκνευρισμό στους γηπεδούχους, που άλλωστε θέλουν να πάρουν το ματς και θα δώσουν το 100%. Η απόδοση του 2.7 για να πάρουν και οι δύο ομάδες από δύο κάρτες ανταποκρίνεται σίγουρα στο παιχνίδι της Ελλάδας και αξίζει να τη δοκιμάσουμε στη Novibet. Είναι μια απόδοση που σπάνια συναντάμε στη συγκεκριμένη αγορά.αγγλία-ελλάδα, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Για το fun bet μας θα κινηθούμε σε ένα bet builder, επιμένοντας στον έλεγχο του ματς από την Αγγλία, που μπορεί να φτάσει τα 6 κόρνερ, ενώ είναι πολύ πιθανό ο Μπέλιγχαμ να έχει ένα σουτ στον στόχο, ψάχνοντας εδώ και καιρό ένα γκολ. Παράλληλα, μπορούμε να προτιμήσουμε τις 6+ συνολικές προσπάθειες για γκολ της Ελλάδα, που έχει παίκτες με αυτοπεποίθηση στο σουτ, ενώ θα κυνηγήσει τις αντεπιθέσεις και τα γρήγορα τελειώματα σε κάθε ευκαιρία. Το συνολικό bet builder μας δίνει 4.45.αγγλία-ελλάδα, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Προβλέψεις Novibet για το Αγγλία-Ελλάδα

2+ κάρτες και για τις δύο ομάδες | 2.7 ✅


Fan bet builder: Over 5.5 κόρνερ Αγγλία & 6+ τελικές προσπάθειες Ελλάδα & 1+ σουτ στον στόχο Μπέλιγχαμ | 4.45 ✅

Συγγραφέας Stelios