Παίξτε Novibet Τένις!

Stelios
6 Ιουνίου, 2023
661 Προβολές
NOVIBET τένις

Όλο και περισσότεροι παίκτες στην Ελλάδα επιλέγουν το Novibet τένις. Πρόκειται για μία συναρπαστική επιλογή πονταρίσματος με πλήθος αγορών. Εδώ και αρκετά χρόνια το συναντάμε στο αθλητικό Novibet κουπόνι.

Παρατηρούμε ότι η γκάμα των αγορών διευρύνεται χρόνο με το χρόνο. Τα φώτα στη συγκεκριμένη κατηγορία συγκεντρώνουν οι μεγάλες διοργανώσεις Grand Slam. Ωστόσο, υπάρχουν σε καθημερινή βάση τουρνουά και φιλικά παιχνίδια σε ανδρικό και γυναικείο επίπεδο. Δείτε την προοπτική που υπάρχει στο ποντάρισμα το τένις και τρόπους για να βγείτε κερδισμένοι από το παιχνίδι σας.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση
Εγγραφή

 

Ποντάρισμα στο Τένις

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ποντάρισμα στο τένις. Βεβαίως, για να παίξετε στο Novibet τένις, είναι βασική προϋπόθεση να έχετε ένα προσωπικό λογαριασμό στη σελίδα. Η Novibet εγγραφή είναι αρκετά εύκολη και απλή και δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο.

Αφού συνδεθείτε και κάνετε μια Novibet κατάθεση, ώστε να έχετε χρήματα να ποντάρετε, αναζητήστε τις επιλογές στο τένις. Υπάρχουν επιλογές στις αναμετρήσεις που δεν έχουν ξεκινήσει από την ενότητα “Στοίχημα”. Έπειτα, αναζητήστε την καρτέλα “Τένις”’ ή το ιδιαίτερο μπαλάκι του τένις ως εικονίδιο για να ανοίξετε την καρτέλα. Θα εμφανιστούν μπροστά σας οι πιο δημοφιλείς διοργανώσεις. Τα μεγάλα Grand Slam, όπως είναι λογικό, βρίσκονται σε πρώτη γραμμή.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε τις επιλογές πονταρίσματος ως κουπόνι, με βάση το χρόνο διεξαγωγής του κάθε παιχνιδιού. Πέρα από το χρόνο, μπορείτε να φιλτράρετε τις αναμετρήσεις και με βάση τη δημοφιλία τους. Ακόμη, υπάρχει κουμπί για να ξεχωρίσετε εκείνες που διαθέτουν ζωντανή μετάδοση live streaming. Δείτε πολλές ακόμη δυνατότητες της Novibet εδώ.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Διαθέσιμες Αγορές στο Novibet Τένις

Αν και το τένις είναι αρκετά πιο απλό σε σχέση με τα ομαδικά αθλήματα, υπάρχει αξιόλογη γκάμα αγορών για να στοιχηματίσετε. Αυτό, γενικά, συμβαίνει κυρίως στα μεγάλα παιχνίδια και στις δημοφιλείς διοργανώσεις των Grand Slam.

Εκεί θα συναντήσετε πολλές επιπλέον επιλογές σε πονταρίσματα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο για τους παίκτες, όσο και σε μακροχρόνιο, για όλο το βάθος της διοργάνωσης. Οι βασικές αγορές έχουν φυσικά να κάνουν με το νικητή του κάθε ζευγαριού, το σύνολο των πόντων και το εύρος των game που θα παιχτούν.

Πλέον, έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε πολλές ακόμη αγορές, όπως τη διάρκεια του αγώνα, επιμέρους στατιστικά όπως οι άσσοι και τα αβίαστα λάθη, αλλά και ακριβή σκορ σε σετ ή games. Βρίσκουμε ξεχωριστή καρτέλα με στοιχηματικές αγορές μόνο για το σερβίς των δύο αντιπάλων! Μάλιστα, στο Novibet τένις μας δίνεται η δυνατότητα να ποντάρουμε και σε bet-builder. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να επιλέξουμε διαφορετικές αγορές από το ίδιο γεγονός και να τις συνδυάσουμε μαζί σε ένα δελτίο.

NOVIBET τένις

Πως να κερδίσω στο Novibet Τένις;

Το τένις είναι ένα δύσκολο άθλημα για να ποντάρει κανείς που δεν είναι σχετικός με το χώρο. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που ένα προβάδισμα ανατρέπεται, ενώ σε ακόμα και πολύ χαμηλές αποδόσεις μπορούν να “σπάσουν” και να απογοητεύσουν τους παίκτες. Γι’ αυτό, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι πριν ξεκινήσετε να ποντάρετε στο Novibet τένις:

  • Γνώση των κανονισμών: Το τένις δεν είναι και το πιο δημοφιλές άθλημα. Δεν είναι ντροπή να μη γνωρίζετε καλά τους κανόνες, όμως είναι μεγάλο λάθος να ποντάρετε χωρίς να τους ξέρετε τέλεια. Μόνο με γνώση του παιχνιδιού θα μπορέσετε να ερμηνεύσετε την εξέλιξη για να ποντάρετε στο ζωντανό παιχνίδι ή και για να κάνετε cash out αν χρειαστεί.
  • Μελετήστε τη φόρμα των παικτών: Το τένIς είναι ένα ατομικό άθλημα, κάτι που σημαίνει, ότι αν ένας παίκτες δεν είναι στις καλές του μέρες, είναι πολύ πιθανό να έχει κακή απόδοση. Είτε οφείλεται σε κάποιον πρόσφατο τραυματισμό, είτε σε κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Η ενημέρωση για τη φόρμα ενός παίκτη μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα ποντάρισμα.
  • Ο καιρός παίζει το ρόλο του: Δεν είναι τυχαίο που μερικοί παίκτες αποδίδουν καλύτερα σε συγκεκριμένες περιόδους του έτους ή περιοχές του πλανήτη. Πρόκειται για ένα επίπονο άθλημα, στο οποίο ο καιρός και το κλίμα παίζουν το ρόλο τους. Μελετήστε τα στατιστικά των παικτών για να συμπεράνετε αν θα έχουν πλεονέκτημα ή μειονέκτημα λόγω των συνθηκών.
  • Προτιμήστε το ζωντανό στοίχημα: Μπορεί να έχετε άπλετο χρόνο για να προετοιμαστείτε και να ποντάρετε στο απλό στοίχημα, όμως το Novibet live στοίχημα έχει τις μεγάλες προοπτικές. Έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε καλές αποδόσεις και να κάνετε τις προβλέψεις σας από το παιχνίδι που παρακολουθείτε σε ζωντανή μετάδοση.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Συγγραφέας Stelios