Πως κάνω κατάθεση Novibet

Stelios
7 Ιουνίου, 2023
920 Προβολές
novibet κατάθεση

Το πως κάνω κατάθεση Novibet πρέπει να το γνωρίζετε, ώστε να παίξετε με πραγματικά χρήματα στη σελίδα. Ακόμα και αν συναντήσετε προσφορές χωρίς κατάθεση, είναι απαραίτητο να μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Ο πάροχος της Novibet είναι αρκετά προσεγμένος σε ότι έχει να κάνει με τους τρόπους συναλλαγών. Η εταιρεία γνωρίζει ότι οι παίκτες επιθυμούν να έχουν επιλογές, ώστε να διαλέξουν τη μέθοδο που τους εξυπηρετεί περισσότερο.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση
Εγγραφή

Πως κάνω κατάθεση Novibet – Η διαδικασία

Αρχικά, πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι απαραίτητο να έχετε έναν προσωπικό Novibet λογαριασμό για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μία κατάθεση. Αφού ολοκληρώσετε τη Novibet εγγραφή και κάνετε σύνδεση στη σελίδα, έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε άμεσα στη μεταφορά χρημάτων.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε το κουμπί της κατάθεσης. Πρόκειται για ένα κόκκινο κουμπί που βρίσκεται ψηλά στη σελίδα. Θα το βρείτε εύκολα, τόσο στην ιστοσελίδα για υπολογιστές, όσο και στα Novibet app για κινητά. Πατώντας στο κουμπί για Novibet κατάθεση, θα δείτε όλες τις επιλογές που υπάρχουν σε τρόπους πληρωμής.

Κάθε μέθοδος, γενικά, έχει και τη δική της διαδικασία. Μερικές απαιτούν να συμπληρώσετε το email σας και έναν κωδικό, ενώ κάποιεις άλλες χρειάζονται τον αριθμό καρτών ή κουπονιών που συνδέονται με τον τρόπο πληρωμής. Σε μερικές περιπτώσεις τα χρήματα μεταφέρονται άμεσα, ενώ σε άλλες πρέπει να γίνει ταυτοποίηση από την εφαρμογή της μεθόδου πληρωμής.

Οι Διαθέσιμες Μέθοδοι για κατάθεση

Στη Novibet συναντάμε μία από τις πιο ευρείες λίστες σε ότι έχει να κάνει με την ποικιλία μεθόδων συναλλαγών. Είναι αρκετά ανταγωνιστική σε σχέση με τις άλλες μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα. Οι επιλογές που έχετε για να μεταφέρετε χρήματα στη Novibet είναι οι εξής:

Κάρτες Visa, Mastercard, Maestro

Πρόκειται για μία αρκετά πρακτική μέθοδο μεταφοράς χρημάτων, από τη στιγμή που σχεδόν κάθε πολίτης έχει και μία χρεωστική κάρτα. Οι κάρτες μπορεί να συνδέονται με τραπεζικούς λογαριασμού ή ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Μπορεί να είναι χρεωστικές κάρτες, πιστωτικές ή και προπληρωμένες.

Viva Wallet

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet δίνει αρκετές διεξόδους στους χρήστες του. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από και προς το λογαριασμό σας στη Novibet. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα συναλλαγών και σε μετρητά από τα φυσικά καταστήματα και κιόσκια που το φιλοξενούν.

Skrill

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια της σύγχρονης εποχής. Εξυπηρετεί πληρωμές κάθε είδους. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα απευθείας μέσα από τον Skrill λογαριασμό σας, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική σύνδεσης με μία κάρτα Mastercard.

Paysafecard

Η Paysafecard είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με ασφάλεια και ανωνυμία. Μπορείτε να τις αγοράσετε ηλεκτρονικά ή και από φυσικά καταστήματα με κάρτα ή και μετρητά. Κάθε κάρτα έχει έναν μοναδικό κωδικό με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, κάτι που σας προστατεύει από κάθε απειλή.

Neteller

Αντίστοιχα με το Skrill, το Neteller είναι ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό πορτοφόλι που σας επιτρέπει συναλλαγές σε πάνω από 200 χώρες. Οι μεταφορές από και προς τη Novibet είναι αρκετά γρήγορες και φυσικά δωρεάν.

Twiga

Το Twiga είναι ένα αρκετά νέο ηλεκτρονικό πορτοφόλι, αφού εμφανίστηκε μόλις το 2020. Έχει καταφέρει να γίνει δημοφιλές γρήγορα, με την ευκολία χρήσης του να εξυπηρετεί αρκετά μέλη της Novibet για γρήγορη κατάθεση και ανάληψη.

eBanking

Οι τραπεζικές μεταφορές είναι ο πιο παραδοσιακός τρόπος πληρωμών. Έτσι, μπορείτε να συναλλάσεστε και με τη Novibet από κάθε ελληνική τράπεζα. Τα τραπεζικά εμβάσματα πιστώνονται άμεσα στο λογαριασμό σας. Η ανάληψη είναι η διαδικασία που ίσως πάρει μερικές μέρες.

IRIS Payments

Τα IRIS Payments είναι μία μέθοδος πληρωμής αρκετά συναφής με το τραπεζικό έμβασμα. Πρόκειται για μία ηλεκτρονική διαδικασία που είναι κάπως πιο γρήγορη και εργονομική από την τραπεζική μεταφορά.

Paypal

Το Paypal είναι από τα πιο δημοφιλή και ισχυρά ηλεκτρονικά πορτοφόλια όλων των εποχών. Κινητήριος δύναμη είναι η ασφάλειια και η αξιοπιστία του, ενώ σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές σε διάφορα νομίσματα.

Rapid Transfer

Το Rapid Transfer είναι ένα εργαλείο για γρήγορες μεταφορές χρημάτων, όπως προκύπτει και από το όνομά του. Έχει μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή που θα σας λύσει τα χέρια.

Novi Cash

Υπάρχουν καταστήματα πληρωμών που φιλοξενούν το Novicash σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτά, μπορείτε να πάτε με το μοναδικό σας λογαριασμό από τη Novibet και να κάνετε Novibet κατάθεση σε μετρητά!

Apple Pay

Η Apple προσφέρει έναν άμεσο και εύκολο τρόπο πληρωμής στους κατόχους των iPhone και iPad. Αξίζει να τον δοκιμάσετε για απλές και γρήγορες συναλλαγές και στη Novibet.

novibet κατάθεση

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Συγγραφέας Stelios